Thijsbegeleiding

Wie is Thijs


foto van Thijs


Ik ben Thijs de Wit (05-09-1975). Ik ben een mensenmens, en hou er van om midden in het leven te staan, er op uit te trekken en sta open voor de verschillende ervaringen die het leven te bieden heeft.

Ik heb vele interesses, maar een paar steken erbovenuit; Het aangaan van sportieve uitdagingen zoals; Kite surfen, snowboarden, vliegeren. Het buiten zijn in de natuur doet me altijd goed. Verder sleutel ik aan oldtimers en heb mijn eigen volkswagen camperbus gerestaureerd, ook ben ik graag creatief bezig en doe ik o.a. aan houtbewerking. Ik luister graag muziek en speel een beetje gitaar.

Ik ben van huis uit leraar en ben afgestudeerd aan de Pedagogische Academie Basis Onderwijs (PABO) in Eindhoven. Na enkele jaren lesgeven, besloot ik te switchen en na even als zeil instructeur te hebben gewerkt, besloot ik om via de liefde voor sport en het plezier in het contact met mensen, een aantal jaar in een grote fun-sportzaak te werken in de verkoop van ski-snowboard-, surf- en Outdoor equipement. Het contact en meedenken met mensen gaf me altijd veel plezier, toch begon mijn pedagogische hart weer te kloppen.

Ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een combinatie van sportief werken, buiten werken, uitdagingen aangaan met kinderen en pedagogisch werken met mensen met een extra uitdaging vond ik bij Zorgokee.

Ik heb zeven jaar gewerkt voor een PGB-bureau (Zorgokee), als begeleider van kinderen met autisme en ADHD. Mijn werkzaamheden bestonden uit het begeleiden van groepen kinderen in de leeftijd van 7 tot 23 jaar (na school, logeerweekenden, begeleide vakanties) Ook heb ik als persoonlijk begeleider in gezinnen in de thuissituatie begeleiding gegeven bij allerhande zaken die te maken hadden met het omgaan met een beperking en de uitdagingen die daar soms bij komen kijken. Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren heb ik aan de Fontys hogeschool de post HBO studie; Intensieve Pedagogische Thuisbegeleiding gevolgd en behaald.
Sinds 2014 ben ik gestart met mijn eigen begeleidingsburo, Thijsbegeleiding.

Contact:

info@thijsbegeleiding.nl

06 50278900